Esplai l'Olivera

Esplai L'Olivera inscripcions.png

Un any més torna amb la voluntat d’oferir continuïtat a les nostres activitats per als més petits durant les vacances d'estiu, a l’hora que fomentem el model educatiu d’esplai, es forja l’Esplai l’Olivera. La nostra voluntat és fomentar l’aprenentatge entès com a molt més que allò que s’ensenya durant l’any a l’escola. Així, aquest aprenentatge es realitza durant el temps de lleure dels nens i nenes, en la forma d’activitats lúdiques i didàctiques que afavoreixen les pràctiques pedagògiques en els hàbits d’oci.

 

A l’Esplai es realitzen jocs i manualitats, tallers temàtics, excursions i activitats culturals, que creiem que representen un mitjà molt adequat per a desenvolupar el potencial que suposa un aprenentatge fora de l’entorn educatiu. És un esplai de petit format, proper, amb aforament limitat, on cada nen i nena pot ser atès de manera individual i personalitzada.

 

Incorporarem també altres activitats pròpies de l'Olivera, de manera que nens i nenes podran descobrir i gaudir del ioga, l'anglès, la música i la dansa a través del joc, el descobriment dels instruments i activitats de descoberta de la natura i del seu entorn més proper.