Qui som?

L'Olivera es va crear l’any 2014 com un espai multi-disciplinar dedicat a potenciar el benestar dels nostres usuaris a través les teràpies naturals i musicals.

 

La malaurada pèrdua d’un dels seus fundadors, el naturòpata i mestre de reiki Jesús Ferrer, ens feu repensar el ventall d’activitats proposades, multiplicant les musicals.

 

Avui, apunt de complir el sisè any del nostre espai, ens hem consolidat com  un centre d’aprenentatges musicals on petits i grans poden trobar-se amb la música en solitari o de manera conjunta. No compta l’edat, només les ganes de gaudir-ne.

 

Entenem la música com un llenguatge. És per aquest motiu, que la nostra metodologia aposta per l’aprenentatge vivencial música. Així, abans de començar a analitzar-la, comencem practicant-la. Fent una comparativa amb la llengua materna, primer comencem a parlar i després a llegir i escriure.

 

Complementem el nostre ventall d’activitats amb d’altres dedicades al benestar personal i a l’aprenentatge. Les activitats, tallers i teràpies que oferim des de l'Olivera Centre de Benestar estan especialment pensades per a millorar la teva qualitat de vida. 

 

Som una entitat amb voluntat d'arrelament en el territori, propera i que treballa per a aportar el seu granet de sorra per a millorar la societat i la vida de les persones.