Flors de Bach

 

Es coneix amb el nom genèric de Flors de Bach a una sèrie d'essències naturals emprades per a tractar diverses situacions emocionals com ara pors, solitud, desesperació, situacions d'estrès, obsessions i depressions. Van ser descobertes pel doctor Edward Bach a principis del segle XX.  

 

El doctor Bach va experimentar amb diverses flors silvestres natives de la regió de Gal·les, fins  a trobar 38 remeis naturals, cadascun amb propietats guaridores per a diferents problemes emocionals. A aquestes 38 flors s'anomenen Flors de Bach.

 

Partia del principi que moltes patologies que es manifesten a través del nostre cos tenen un origen emocional. Actuant sobre aquest origen psíquic, restaurant l'equilibri energètic i emocional, podem resoldre el problema físic. Aquesta filosofia, àmpliament estesa en l'actualitat, es coneix com a Teràpia de les emocions.

 

Els nostres terapeutes ajudaran a hom a completar un qüestionari destinat a determinar les seves possibles necessitats. És aleshores quan podrem determinar quina combinació d'essències cal preparar per a fer front al cas concret. També és possible realitzar un seguiment periòdic per tal de poder determinar l'evolució de la patologia i acompanyar en tot moment al nostre pacient al llarg del procés de sanació.  

 

*Hores a convenir.