Ioga infantil

 

La paraula Ioga significa unió, referint-se a la unió amb un mateix i amb l'entorn que l'envolta. La pràctica d'aquesta disciplina busca integrar els aspectes físics, emocionals i psíquics de cadascú; de manera que s'aconsegueixi un equilibri i harmonia entre ells, que repercutirà positivament sobre qui el practiqui.

 

Com és natural, no podem estructurar de la mateixa manera una sessió de Ioga per a adults que una per a nens. El Ioga per a infants el plantegem com un viatge màgic que requereix creativitat i alegria, paciència i estratègia. Es tracta de jugar a Ioga, i a través d'aquest joc aprendre a escoltar-se, aprendre a ser, i aprendre a relacionar-se.

 

Es recomana la pràctica de Ioga als infants ja que els proporciona eines per a que puguin utilitzar i gestionar els seus propis recursos, les seves emocions i els seus pensaments d'una manera divertida, tranquil·la i harmoniosa. 

 

Entre els beneficis més destacables del Ioga per a infants hi trobem la correcció d'hàbits posturals; la millora de la seva coordinació, flexibilitat, equilibri, agilitat i força; la optimització del sistema circulatori i endocrí; la consciència de la respiració i com emprar-la per a que els aporti calma i tranquil·litat; la millora de l'autoestima i l'estimulació de la creativitat. 

Horari:

 

Dimecres de 18:30 a 19:30