Naturopatia

 

Un naturòpata és una persona formada en anatomia, fisiologia, bioquímica, nutrició... és a dir, amb suficients coneixements sobre el funcionament del cos humà, amb la missió de prevenir i tractar els patiments de cada ésser humà a través de l'observació i el seguiment de les lleis de la Natura i fent servir els recursos que aquesta ens proporciona.

 

La naturopatia es planteja des de la voluntat de fomentar la salut de manera específica i individualitzada per a cadascú. El que es pretén és enfortir el medi intern de la persona, tot cercant les causes que l'han dut a desenvolupar la malaltia. Combatent-les, podem evitar que aquesta reaparegui. La simptomatologia es pot tractar amb remeis naturals que no intoxiquin l'organisme. Segons les necessitats del pacient, s'utilitzaran eines de Psicologia, Nutrició, Reiki, Reflexoteràpia o Flors de Bach.

 

En cap cas considerem aquesta teràpia com a un substitutiu de la medicina tradicional; ans al contrari esta pensada per a complementar-la i proporcionar a la persona tot allò que necessita i que la medicina no li pot oferir.

 

*Hores a convenir.